Kuvar

Dell tutvustas uusi XPS-seeria seadmeid

Dell XPS muutus just paremaks – tutvustades esimest 15“ minimaalsete äärtega InfinityEdge ekraani ja paremat jõudlust maailma väikseimal 13-tollisel sülearvutil 

Dell avalikustas oma auhinnatud XPS seadmete uue tooteperekonna, mille hulgas on ultramobiilne XPS 13 ja jahmatavalt võimas XPS 15. Uuendatud valik jätkab XPS perekonna esmaklassilist taset, arendades parimaid sülearvuteid nii kujus kui funktsionaalsuses, kaasates kvaliteetseid 6. põlvkonna Intel Core protsessoreid ja jõudlikumat riistvara, mis on lisatud parema Windows 10 kasutuskogemuse tarvis.

„Alates 2015. aasta CES’ist, kui me avalikustasime maailma väikseima 13“ sülearvuti – XPS 13 koos ainulaadse InfinityEdge ekraaniga – pani maailm tähele meie uuendusi, mida keegi teine ei paku,“ ütles Frank Azor, Dell XPS tegevjuht. „Täna näitame oma pühendumust uuendustele ja disainile, tuues teieni kõige muljetavaldavama XPS seeria, mida nähtud,” lisas ta.

Uued XPS sülearvutid võivad oma tootegrupis kiidelda mitmete „esimeste“ ja „parimate“ omadustega, näiteks disaini, ekraanide, aku kestvuse ja veel palju muuga, säilitades traditsiooniliselt parima kasutuskogemuse. XPS 13 ja 15 tunnuseks on esmaklassilised ja ülikerged materjalid nagu süsinikkiud ja alumiinium, ning Corning® Gorilla® Glass NBT™ katteklaasiga saada olevad puuteekraaniga mudelid. Muljetavaldavad ekraanid on terava pildi ja täpsete värvidega, ning uusimad graafikakaardid ja protsessorid pakuvad parimat kombinatsiooni jõudlusest, mobiilsusest ja vastupidavusest.

XPS tooteseeria on mõeldud kasutajatele, kellel on vaja jõudlust nii tööks kui mängudeks. Latitude tooteseeriast tuntud omaduste lisamisega on XPS sülearvutid paremini hallatavad ning nendega kaasneb parim sisseehitatud turvasüsteem. Thunderbolt™ 3 võimaldab dokkimist ühe kaabli abil, kuni kaheksa korda kiiremat allalaadimist kui USB 3.0 ning võimalust ühenduda järgmise põlvkonna Latitude dokkidega (jõuavad turule järgmisel aastal). Lisaks on XPS sülearvutid Delli kõige keskkonnasõbralikumad, olles valmistatud tarkade materjalidega ning pakendatud taaskasutatavasse pakendisse.

Dell XPS Essential lisatarvikud pakuvad täiendavat mobiilsust ja jõudlust

Olge asukohast hoolimata sisse lülitatud, ühendatud, kaitstud ning produktiivne selleks otstarbeks valmistatud XPS tooteseeria lisatarvikutega.

Koos paremad – Dell ja Windows 10

Dell ja Microsoft on nautinud rohkem kui kaks aastakümmet kestnud koostööd. Koos on defineeritud kaasaegset arvutiajastut, ning nüüd uuendatakse seda, kombineerides Windows 10 tarkvara ja Delli riistvara.

Alates 2013. aastast on Delli ja Microsofti insenerid töötanud Windows 10 põhiliste funktsioonide juures, et arendada klientidele parimaid seadmeid. Uusimate XPS seadmete loomisel peeti meeles järgmist:

Allikas: Delli pressiteade