UudisedApple

3000-eurose iPhone 6S nutitelefoni tagaküljel on kullast Vene presidendi nägu

0

Tavaline iPhone 6S nutitelefon jõuab poelettidele oktoobri lõpuks. Selle saab osta igaüks, aga kui soovite kõigile näidata enda hirmkallist iPhone 6S eriversiooni, armastust Venemaa presidendile Vladimir Putinile või koguni mõlemat, siis sellisel juhul on Venemaal tehtud väga eriline iPhone 6S mudel just Sulle loodud.

Venemaa juveeliekspert Caviar, kes on ka varem teinud luksuslikumaid versioone Apple’i toodetest, tegi seekord iPhone 6S nutitelefonile uue kujunduse, mille tagaküljel on ehtsast kullast Putini portree.

20_2762tigold_photo3

“Caviar Ti Gold Supremo Putin Anniversario Edizione 63,” nime kandev telefoni eriversioon loodi Putin’i 63. sünniäeva puhul. Ostmisega peab olema kiire, sest ainult 63 mudelit on saadaval.

Telefoni tagakülg on tehtud tugevast metallist, mille keskel olev Venemaa presidendi nägu ja selle ümber olev ring koos presidendi nimega on valmistatud ehtsast kullast – see on ühsk põhjuseks, miks see telefon nii palju maksab. Need Venemaa austajad, kelle jaoks tundub 3000-eurone iPhone 6S liiga kallis, saavad samalt lehelt endale soetada umbes 300-euro eest iPhone 6S nutitelefonile mõeldud telefonikoti.

Kuna uhke pealiskatte all peitub tavaline 64 või 128-gigabaidise mälumahuga iPhone 6S telefon, siis on tehnilised näitajad samad standartse iPhone 6S’iga, aga eridisainiga ei ole saadaval 16-gigabaidist versiooni nutitelefonist.

64- gigabaidise mälumahuga mudel maksab umbes 3000€ ja poole suurema mahuga nutitelefon maksab ligikaudu 3200€.

 

Allikas: Caviar

Kui leidsid kirjavea, palun anna meile sellest teada, märgistades kirjavea ja vajutades samal ajal alla klahvid Ctrl ja Enter.

Uus Microsoft Lumia 550 on soodne keskklassitelefon Windows 10-ga

Eelmine lugu

Lexuse uus papist elektriauto on neile, kes soovivad loodust säästa

Järgmine lugu

Sulle võib ka meeldida:

More in Uudised